Ledige erhvervslokaler

Alle vores erhvervslokaler til leje finder du på Ejendomstorvet. Ønsker du at modtage prospekt eller en fremvisning så kontakt vores kontor på info@esk-ejendomme.dk eller telefon 77 34 34 98.

Billede 23423423

Kontor og lager lejemål i eftertragtet område i Fredensborg

I erhvervsområdet i Fredensborg udlejes fra 1. maj 2019 kombineret kontor/lager i veldrevet flerbruger ejendom.Lejemålet har let adgang og der forefindes parkeringspladser på området til ejendommes brugere. Placering er centralt i Fredensborg nær Jem & Fix, Tømrerhandel mv. Indretning er entre med vindfang med adgang til WC/bad. Stort forkontor med integreret åbent køkken med adgang direkte til lager via dør. Storkontor med plads til mange arbejdspladser, møderum samt chefkontor.Lager er indrettet med bred port og med adganghøjde på ca. 3 meter. Via trappe er der adgang til repos samt opbevaring på loft.

Læs mere
Billede 2

Erhvervsejerlejlighed til butik/klinik/kontor Skælskør

På Algade med udsigt til havnen ligger i stueplan dette velindrettede lejemål. Opført i 2001 i pudset facade, tegltag med træ/alu vinduer. Ny indgangsdør kan etableres i vinduespartiet direkte ud til Algade.Indeholder regulært butik, mødelokale, kontor, frokoststue, toilet og bad, teknikrum m.v. Fine udstillingsvinduer. Er handicapvenlig med niveaufri adgang fra Algade.

Læs mere

Alt udlejet

Alle lejemål er pt. udlejet - ønsker du at blive skrevet op til en vores lejemål så send en mail til info@esk-ejendomme.dk