Ledige erhvervslokaler

Alle vores erhvervslokaler til leje finder du på Ejendomstorvet. Ønsker du at modtage prospekt eller en fremvisning så kontakt vores kontor på info@esk-ejendomme.dk eller telefon 77 34 34 98.

Billede 23423423

Kontor og lager lejemål i eftertragtet område i Fredensborg

I erhvervsområdet i Fredensborg udlejes kombineret kontor/lager i veldrevet flerbruger ejendom.Lejemålet har let adgang og der forefindes parkeringspladser på området til ejendommes brugere. Placering er centralt i Fredensborg nær Jem & Fix, Tømrerhandel mv. Indretning er lager med port, trappe adgang til kontor på første sal. Storrumskontor samt tekøkken og toilet.

Læs mere
Billede 3

Nybygget New-Yorker kontor - Holbæk

Bedste beliggenhed, kontorer i udsøgte materialer, fine parkeringsmuligheder på ejendommen. I fin flerbruger ejendom udbyder vi dette flotte lejemål til som blev ny bygget i 2018. Lejemålet har et New Yorker look med lækre materialer. Lejemålet indeholder storkontor, stort møderum/showroom, lille lager, kontor, gang samt køkken og toilet.

Læs mere

Alt udlejet

Alle lejemål er pt. udlejet - ønsker du at blive skrevet op til en vores lejemål så send en mail til info@esk-ejendomme.dk